VASTGESTELD WIJZIGINGSPLAN “Espel, Bosrand” ter inzage

Logo Noordoostpolder

Het wijzigingsplan regelt de realisatie van een Multifunctioneel Sportcentrum Espel (hierna: MFS Espel). Dit heeft te maken met een veroudering van de verschillende sportaccommodaties en de wens efficiënter met de verschillende investeringen om te gaan. Teneinde de ontwikkeling van een nieuwe sportaccommodatie mogelijk te maken is in het bestemmingsplan “Espel” een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Dit bestemmingsplan is uit 2012, hierna ‘moederplan’. Onderhavig wijzigingsplan voorziet in de planologisch-juridische regeling voor het verplaatsen van de sportaccommodatie in Espel.

Het plan is in te zien van 17 augustus 2017 tot en met 27 september 2017.

Dit kan op:

  • www.noordoostpolder.nl/ter-inzage;

  • de bronbestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

Een papieren versie ligt bij het loket Woonomgeving in het gemeentehuis (Harmen Visserplein 1, Emmeloord).

Het plan is op 15 augustus 2017 ongewijzigd vastgesteld door het college van burgemeester wethouders van gemeente Noordoostpolder. B&W legt dit plan ter inzage op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening.

Belanghebbenden kunnen beroep indienen tot en met 27 september 2017.

U bent belanghebbende als u rechtstreeks belang heeft bij het plan. U kunt beroep indienen als u eerder een zienswijze op het ontwerp-wijzigingsplan heeft gegeven.

Heeft u niet eerder een zienswijze gegeven? Dan kunt u alleen beroep indienen wanneer u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet eerder kon reageren.

Uw beroep stuurt u naar de Raad van State:

Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Wilt u voorkomen dat tijdens uw beroep het wijziging splan in werking treedt?

Vraag dan een voorlopige voorziening aan. Dit doet u bij de Raad van State:

De voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

De afdeling beslist of de voorlopige voorziening wordt toegekend.

Let op: het indienen van beroep en een voorlopige voorziening kost geld (griffierechten). Voor meer informatie neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State telefoonnummer (070) 426 44 26.

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact op met Peter de Jager van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling op telefoonnummer 06 13 32 94 71 of per e-mail (p.dejager@noordoostpolder.nl).

Naar boven