Kennisgeving ondertekening exploitatieovereenkomst Minnertsga – Stasjonsstrjitte 8

Logo het Bildt

Op grond van artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) wordt bekendgemaakt dat het college van burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt op 25 juli 2017 een overeenkomst heeft gesloten met de heer M.H.G. Ramkema. Het gaat om een overeenkomst over grondexploitatie, als bedoeld in artikel 6.24 Wro. Het doel van deze overeenkomst is dat de ontwikkeling en realisering van 5 woningen met deels openbare parkeervoorzieningen langs de Stasjonsstrjitte 8 te Minnertsga op zodanige wijze ten uitvoer gelegd kan worden, dat het kostenverhaal in verband met deze ontwikkeling en realisering naar maatstaven van de huidige Wro nog steeds anderszins is verzekerd.

Het plangebied omvat het perceel aan de Stasjonsstrjitte 8 te Minnertsga, kadastraal bekend gemeente Minnertsga, sectie B, nr. 1498.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de exploitatieovereenkomst ligt met ingang van 17 augustus 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, afdeling Wonen & Werken, van Harenstraat 47 te St.-Annaparochie gedurende de openingstijden van het gemeentehuis op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de exploitatieovereenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

Naar boven