Wet geluidhinder, Hogere Grenswaarden Aalsmeerderweg 785

Logo Haarlemmermeer

In het kader van de Omgevingsvergunning, dient een Hogere waarde wegverkeerslawaai te worden vastgesteld voor de realisatie van een woning op het perceel Aalsmeerderweg 785.

Uit onderzoek blijkt dat ten gevolge van het wegverkeerslawaai van de Aalsmeerderweg op de te toetsen gevels van de woning een hogere geluidsbelasting optreedt dan de voorkeursgrenswaarde van deze geluidsbronnen zijnde 48 dB (art.82 Wgh). De geluidsbelasting ten gevolge van het wegverkeerslawaai bedraagt maximaal 53 dB.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer hebben voor bovengenoemde bouwmogelijkheid op grond van art. 110a van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vastgesteld.

Vanaf 7 augustus a.s. ligt het besluit met bijlage(n) gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Op afspraak zijn de stukken dagelijks in te zien van 09.00 -13.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852

 Een belanghebbende kan op grond van het bepaalde in art. 20.1, lid 1 juncto lid 3 van de Wet milieubeheer gedurende zes weken na deze bekendmaking beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden toegezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven