Gemeente Bernheze - Wet ruimtelijke ordening - Vaststelling wijzigingsplan Goorstraat ong. Nistelrode

Logo Bernheze

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft het wijzigingsplan ‘Goorstraat ong. Heesch’ ongewijzigd vastgesteld (artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening). Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met de code NL.IMRO.1721.WPGoorstraatong-vg01.

Inhoud: Het plan betreft het bouwen van twee woningen aan Goorstraat ong. in Heesch.

Inwerkingtreding: Het vaststellingsbesluit en daarmee het wijzigingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Inzage: U kunt de stukken gedurende zes weken tijdens openingstijden op afspraak inzien in het gemeentehuis in Heesch en raadplegen op www.bernheze.org of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na publicatiedatum van dit besluit beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroep heeft geen schorsende werking. Er zijn griffierechten verschuldigd.

Voorlopige voorziening: Belanghebbenden kunnen, aanvullend op een ingediend beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, de voorzitter van de afdeling verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Er zijn griffierechten verschuldigd.

 

Heesch, 2 augustus 2017

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze

Naar boven