Bekendmaking ontwerpbestemmingsplanRotonde Churchillstraat-Rijksweg Naarden.

Logo Gooise Meren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van 3 augustus 2017 voor een periode van zes weken (tot en met 13 september 2017) voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan Rotonde Churchillstraat-Rijksweg, met identificatienummer NL.IMRO. 1942 .BP20 16N003008 -on 01 , alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Omschrijving

De gemeente is voornemens om de bestaande kruising van de Churchillstraat met de Rijksweg te vervangen door een rotonde, met als doel de verkeersveiligheid te vergroten. Deze ontwikkeling past niet in het geldende bestemmingsplan, reden waarom het voorliggende bestemmingsplan is opgesteld voor de gehele locatie van de rotonde. Het bestemmingsplan maakt de aanleg van de rotonde planologisch-juridisch mogelijk alsmede aanvullende maatregelen die voor de rotonde en directe omgeving noodzakelijk zijn.

Ter inz age li gging

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan Rotonde Churchillstraat-Rijksweg beschikbaar gesteld via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise meren, Brinklaan 35 Bussum, geopend maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken (3 augustus tot en met 13 september 2017) kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

  • -

    Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 6000, 1400 HA Bussum, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Rotonde Churchillstraat-Rijksweg

  • -

    Digitale zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen gemaild worden naar het volgende e-mailadres: kcc@gooisemeren.nl , onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Rotonde Churchillstraat-Rijksweg.

  • -

    Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden, op afspraak, naar voren worden gebracht bij de projectleider.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Lilian Teuwen,

e-mail l.teuwen@gooisemeren.nl .

Naar boven