Ontwerp 2e wijziging bestemmingsplan “Holy-Noord, 4e herziening” - Holyweg, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 3 augustus 2017 gedurende een termijn van 6 weken het ontwerp 2e wijziging bestemmingsplan “Holy-Noord, 4e herziening” ter inzage ligt.

 

De doelstelling voor dit wijzigingsplan is het verlagen van het aantal woonwagenstandplaatsen naar 7. Hiermee wordt het aantal, genoemd in artikel 5.2.b van het vigerend bestemmingsplan, gewijzigd naar 7 (zeven).

In artikel 5.5 van het vigerende bestemmingsplan wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de wijzigingsbevoegdheid om het aantal woonwagenstandplaatsen te verminderen indien is komen vast te staan dat op de woonwagenstandplaats(en) geen zelfstandige woonwagen meer aanwezig is(zijn) en/of geen huishouden meer is gevestigd. Eén plaats is leeg en op één plaats is brand geweest. De bewoonster van het pand waar brand is geweest heeft een woning aangeboden gekregen waardoor deze plek ook leeg is komen te staan. Hiermee wordt voldaan aan het gestelde in artikel 5.5.

 

Ter inzage

 

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken vanaf 3 augustus 2017 gedurende 6 weken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid. NL.IMRO.0622.0239wp02Woon2017-0020.

 

Tevens zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website, waar verwezen wordt naar de link https://www.officielebekendmakingen.nl/. Er zijn geen papieren stukken beschikbaar.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging (dus van donderdag 3 augustus t/m woensdag 13 september 2017) kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze op het plan kenbaar maken. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor verzoeken wij u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de termijn van de terinzagelegging, een afspraak te maken via het secretariaat van het team Ruimte, telefoonnummer 010-2484700. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. teammanager Ruimte, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Vermeldt u daarbij duidelijk dat het gaat om een zienswijze.

 

 

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen,

 

Vlaardingen, 2 augustus 2017

 

Naar boven