Ontwerp omgevingsvergunning 2 woningen Glauconiet 38 en 40 Deest

Logo Druten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbesluit voor het verlenen van een omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo voor het realiseren van 2 woningen aan Glauconiet 38 en 40 in Deest. Het betreft 2 rijwoningen aansluitend aan de woningen Glauconiet 32-36. De afwijking betreft het oprichten van woningen in de in het bestemmingsplan opgenomen milieuzone.

Het ontwerpbesluit ligt met bijbehorende stukken vanaf 3 augustus 2017 zes weken ter inzage in de gemeentewinkel, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. Bovengenoemde stukken worden tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente (www.druten.nl > plaatselijknieuws> bekendmakingen> bekendmakingen op 2 augustus 2017).

Iedereen kan gedurende de bovengenoemde periode zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan burgemeester en wethouders (Postbus 1, 6650 AA Druten). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de Gemeentewinkel via telefoonnummer 14 0487. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Druten, 2 augustus 2017

Burgemeester en wethouders van Druten,

De secretaris, De burgemeester,

mr. drs. A.J.E.M. Buise-Jansen drs. L.J.E.M. van Riswijk

Naar boven