Ontwerp Bestemmingsplan “KBP Woonbos Hapert”

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerp bestemmingsplan “KBP Woonbos Hapert” ter inzage ligt.

 

Inhoud

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op de toevoeging van maximaal 15 woningen t.o.v. het huidige bestemmingsplan. Het plan is gelegen aan de dorpsrand van Hapert, in het verlengde van de straten Pinksterbloem en Planetenlaan. Het is gelegen op het kadastraal perceel bekend gemeente HGL04, sectie G, nummers 1961 & 1971, plaatselijk bekend als KBP Woonbos Hapert. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

 

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van 3 augustus tot en met 13 september 2017 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 9.00 tot 19.00 uur, op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Tijdens de vakantieperiode zijn er gewijzigde openingstijden. Van 17 juli tot en met 25 augustus kunt u op woensdag tot 16.00 uur terecht. Van 31 juli tot en met 18 augustus geldt dit ook op maandag.

U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.BPA5030-ONTW.

 

Indienen zienswijzen

Iedereen kan tijdens de ter inzage periode schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KCC of met mevrouw A.M.M. van Bree van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 0497-361636). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Naar boven