Bestemmingsplan Zandkampweg/Konijnenwal gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 10 augustus 2017 tot en 20 september 2017 het ontwerpbestemmingsplan Zandkampweg/Konijnenwal  en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) met de volgende identificatienummer:

  • Zandkampweg/Konijnenwal met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPzandkampwg19-0301.

 

Bestemmingsplan Zandkampweg/Konijnenwal

Met dit bestemmingsplan worden twee vrijstaande woningen aan de Konijnenwal mogelijk gemaakt. De twee voormalige bedrijfswoningen aan de Zandkampweg (17 en 19) worden als reguliere woningen bestemd.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden en ingezetenen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Voor het mondeling indienen van een reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken.

 

Ermelo, 9 augustus 2017.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven