Vastgesteld bestemmingsplan Borchwerf II, reparatieplan veld B

Logo Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf donderdag 3 augustus gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • -

    het bij raadsbesluit van 6 juli 2017 (gewijzigd) vastgestelde bestemmingsplan Borchwerf II, reparatieplan veld B, NL.IMRO.1674.2076VELDBBWII-0401, met de hierbij behorende bijlagen.

 

Inzage

Op 6 juli 2017 is het bestemmingsplan Borchwerf II, reparatieplan veld B vastgesteld. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied tussen de Gastelseweg, Wagonstraat en Nelson Mandelaweg.

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan alleen beroep worden ingesteld door indieners van zienswijzen en door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een ziens­wijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Tevens kan door belang­hebbenden beroep worden ingesteld tegen de wijzigingen, die bij de vaststelling door de gemeenteraad in het ontwerp­bestem­mingsplan zijn aan­gebracht. 

Beroep kan gedurende de hiervoor aangegeven termijn worden ingesteld bij de Afdeling bestuurs­rechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling. 

Meer informatie

Alle hier bedoelde documenten liggen ligt ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie: Team ruimtelijke ontwikkeling, mevr. Paula de Waal, tel. 14 0165, e-mail p.dewaal@roosendaal.nl of bij de receptie, tel. 14 0165.

Roosendaal, 28 juli 2017.

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

Mr. J.M.L. Niederer, burgemeester.

R.E.C. Kleijnen, secretaris.

Naar boven