Publicatie

Logo Lelystad

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Lelystad maken op grond van artikel 8 van de Wet voorkeursrecht gemeenten bekend dat zij op 24 juli 2017 hebben besloten om voor het perceel

grond kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie B, nummer 611 (ontstaan uit het voormalige perceel kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie B nummer 84), de aanwijzing dat artikelen 5 tot en met 24, 26 en 27 van de Wet voorkeursrecht gemeente van toepassing is in te trekken en deze intrekking te verwerken in het Wkpb-register.

Het desbetreffende perceel is gelegen in het plangebied Lelystad-Larserknoop en wordt globaal omsloten door de Meerkoetenweg, de Pascallaan en de Kelvinweg. Het perceel is nader aangegeven op de bij het besluit behorende kadastrale tekening en de daarbij behorende lijst van eigenaren en beperkt gerechtigden, één en ander naar de stand van de openbare registers van het Kadaster per 19 juli 2017.

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 24 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de Informatiebalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Lelystad. De Informatiebalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur – 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 uur – 20.00 uur.

Het vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken is ook te raadplegen op de gemeentelijke website www.lelystad.nl (via hoofdmenu ‘Gemeente’, ‘College’, Collegebesluiten’). De eigenaren en beperkt gerechtigden van deze gronden ontvangen een afzonderlijke kennisgeving per aangetekende brief. Het besluit van 24 juli 2017 treedt in werking een dag na publicatie in de Staatscourant van 26 juli 2017.

Vanaf 27 juli 2017 kunnen belanghebbenden gedurende zes weken een bezwaarschrift indienen tegen de intrekking. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en de volgende gegevens bevatten: naam en adres van degene die bezwaar maakt, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar (de motivering). Het bezwaarschrift dient gericht te worden aan het college van de gemeente Lelystad, Postbus 91, 8200 AB in Lelystad. Wanneer u bezwaar maakt, kunt u bovendien bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nederland, Afdeling Civiel Recht, o.v.v. Handelszaken, Postbus 2035, 8203 AA Lelystad het verzoek indienen om een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven