Wijzigingsplan Donkereweg 6a Heerhugowaard

Logo Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat op 20 juni het wijzigingsplan Donkereweg 6a ongewijzigd is vastgesteld

Het wijzigingsplan maakt de uitbreiding van het bouwblok ten behoeve van het groenteteeltbedrijf aldaar mogelijk.

Terinzageligging

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 25 juli 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1 in Heerhugowaard. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Het wijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u bij zoekterm de naam Donkereweg invult wordt u direct naar het plan geleid.

Beroepsmogelijkheden

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s Gravenhage door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of door belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze op het ontwerpplan naar voren te brengen.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding niet. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit, naast het beroep, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan: De voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Mocht u nadere informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw I. Zwollo op telefoonnummer 14-072, e-mail post@heerhugowaard.nl

Heerhugowaard, 25 juli 2017

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

30RO09s

Naar boven