Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure, brandveilig gebruik, tijdelijke dependancevan openbare basisschool Het Baken.

Logo Langedijk

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure, brandveilig gebruik

 

Burgemeester en wethouders van Langedijk maken bekend van plan te zijn om een omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bestemmingsplan voor het volgende project:

 

Voor : brandveilig gebruik tijdelijke dependance van openbare basisschool Het Baken

Locatie : Bovenweg 62, Sint Pancras

 

Deze ontwerpvergunning ligt van 22 juli 2017 tot en met 1 september 2017 ter inzage bij de publieksbalie van de Afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving van de gemeente Langedijk, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Wilt u een ontwerpvergunning inzien? Dat kan nadat u hiervoor een afspraak heeft gemaakt.

 

Tijdens deze termijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk een zienswijze geven over de ontwerpvergunning. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving van de gemeente Langedijk. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan het college van burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15 1723 ZG Noord-Scharwoude.

 

Langedijk, 21 juli 2017

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven