Vaststelling bestemmingsplan Havelte

Logo Westerveld

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 27 juni 2017 heeft besloten het bestemmingsplan “Havelte”, met planidentificatie NL.IMRO.1701.0000BP000000000564-0004 gewijzigd vast te stellen. Het bestemmingsplan is een actualisering van de bestemmingsplannen “Havelte Dorp” en “Havelte Dorp oud” .

Inzage: het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 27 juli 2017 tot en met 6 september 2017 gedurende zes weken bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Diever voor een ieder ter inzage. Tevens kan het plan worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In de nota van zienswijzen zijn de wijzigingen opgenomen van het vastgestelde bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen.

B eroep: vanaf 27 juli 2017 tot en met 6 september 2017 kan beroep worden ingesteld door:

  • degene die tijdig zijn/haar zienswijze op het ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze kenbaar te maken.

  • een belanghebbende tegen de gedeelten van het bestemmingsplan die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld zijn.

Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE, Den Haag.

Voorlopige voorziening: tijdens de beroepstermijn kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak. Het besluit van de gemeenteraad treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen deze termijn een verzoek om voorlopige bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521

Naar boven