Kennisgeving Ontgrondingenwet provincie Flevoland, Rijkswaterstaat

Ontwerpbesluit

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van de provincie Flevoland om een vergunning op grond van de Ontgrondingenwet.

De aanvraag betreft het ontgraven van ca. 2.000.000 m3 bodem ten behoeve van een diepe ontgronding in combinatie met de aanleg van de noordelijke vaargeul voor de aansluiting van de te realiseren terminal voor de kust bij Lelystad op de vaargeul Amsterdam–Lemmer.

Ter inzage legging

Het ontwerpbesluit alsmede de ter zake zijnde stukken liggen van 27 juli 2017 tot en met 6 september 2017 tijdens kantooruren ter inzage op de volgende adressen:

  • RWS kantoor Midden Nederland locatie Lelystad; Zuiderwagenplein 2; 8200 AP Lelystad

  • RWS kantoor Midden Nederland locatie Utrecht; Griffioenlaan 2; 3526 LA Utrecht

  • het gemeentehuis van de gemeente Lelystad; Stadhuisplein 2; 8232 ZX Lelystad.

Zienswijze(n)

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Midden Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Midden Nederland, afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van het zasaknummer RWSV2015-00005923. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met het Hoofd werkenpakket van Rijkswaterstaat Midden Nederland, telefoonnummer 088-7973700.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer H. de Heer van Rijkswaterstaat Midden Nederland, telefoonnummer 06 11526477.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, Namens deze, Hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland, R.M. Kok

Naar boven