Uitgebreide voorbereidingsprocedure Bovennieuwlandsweg 1 in Vlagtwedde

Logo Vlagtwedde

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat de provincie voornemens is een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen:

Voor: Het uitbreiden/wijzigen van een honden- en kattenopvang.

De vergunning heeft betrekking op de volgende in de Wabo genoemde activiteiten:

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c, Wabo), met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3°, Wabo).

Locatie: Bovennieuwlandsweg 1 in Vlagtwedde

De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning en alle overige op de aanvraag betrekkende stukken liggen met ingang van 20 juli 2017 tot en met 30 augustus 2017 tijdens de normale kantooruren, ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1, 9551 AB Sellingen. Tevens kunt u de omgevingsvergunning en daarbij horende stukken in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-enleven/Ruimtelijke-plannen en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0048.OV1703-on01.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0599 – 320220.

Sellingen, 20 juli 2017

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde,

J.M. de Vos,

secretaris

L.A.M. Kompier,

burgemeester

Naar boven