Ontwerp bestemmingsplan ‘t Cranenbosch

Logo Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat voor vaststelling ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘t Cranenbosch.

Het plangebied ligt aan de Rustenburgerweg 110 en betreft het voormalige kassencomplex aldaar.

Met de herziening van het bestemmingsplan wordt een juridisch-planologisch kader voor het gebied opgesteld die voorziet in de sloop van de kassen en de bouw van 6 woningen. Daarnaast wordt de voormalige bedrijfswoning een burgerwoning. Na sloop van de kassen en bijbehorende bouwwerken kunnen daardoor 6 extra woningen worden gerealiseerd. Het deel van de gronden dat niet gebruikt gaat worden voor woningbouw zal worden gebruikt als agrarisch onbebouwd land.

 

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 20 juli 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1 in Heerhugowaard. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Als u bij zoekterm de naam ‘t Cranenbosch invult wordt u direct naar het plan geleid.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn/haar zienswijze over het ontwerpplan schriftelijk en/of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerhugowaard, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze wordt u verzocht vooraf contact op te nemen met mevrouw I. Zwollo telefoonnummer 14-072, e-mail post@heerhugowaard.nl

Heerhugowaard, 18 juli 2017

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

29RO07s

Naar boven