Bronckhorst, diverse locaties, ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Logo Bronckhorst

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied; Veegplan 2017-2’ voorziet in drie locaties waarbij nieuwe woningen kunnen worden gerealiseerd, te weten: de Halseweg 43-43a in Halle, Prinsenweg 18 in Hoog-Keppel en de Zomerweg 43-43a in Drempt. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken hebben wij voor dit plan een ontwerpbesluit genomen voor een hogere grenswaarde geluid, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder.

Voor een ieder liggen van 20 juli t/m 30 augustus 2017 tijdens openingstijden de volgende stukken ter inzage:

- driemaal een verzoek met bijlagen tot vaststelling van een hogere grenswaarde op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder;

- de ontwerpbesluiten van de Halseweg 43-43a in Halle, de Prinsenweg 18 in Hoog-Keppel en de Zomerweg 43-43a in Drempt.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

 

  • 1.

    digitaal (alleen de ontwerpbesluiten) via de bijlagen in de linker kolom van deze bekendmaking.

  • 2.

    op papier (alle stukken) tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50. 

    Gedurende bovengenoemde termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld opmerkingen over het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar te maken. De schriftelijke reacties dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Bronckhorst.

Naar boven