Bestemmingsplan ‘Mon Repos’

Logo Best

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van woensdag 19 juli tot en met dinsdag 29 augustus 2017, tijdens openingstijden het ontwerpbestemmingsplan ‘Mon Repos’, de concept beleidsregel ‘Welstandscriteria Mon Repos’ kunnen worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.bpMonRepos-ON01. Een link naar deze site is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl/overzicht-bestemmingsplannen. Daar vindt u ook de concept welstandscriteria..

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de ontwikkeling van klein appartementencomplex (7 woningen met in de plint ruimte voor commerciële functies of 9 woningen zonder commerciële ruimte), 2 vrijstaande woningen en 2 ‘’koetshuizen’ (bijgebouwen t.b.v. parkeren en bergingen). Het plangebied is gelegen aan de Hoofdstraat tussen nummer 58 en nummer 66/66a.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Mon Repos’ Het ontwerpbestemmingsplan ligt op grond van artikel 3.8, 1e lid Wet ruimtelijke ordening ter inzage. In deze periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met mevrouw Willianne Brouwers of de heer Menzo Boon via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Beleidsregel ‘Welstandscriteria Mon Repos’Op grond van artikel 12 a van de Woningwet en de gemeentelijke Inspraakverordening ligt de concept beleidsregel ‘Welstandscriteria Mon Repos’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Tegen de welstandscriteria, kan een ingezetene en een belanghebbende gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de heer Menzo Boon via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Vragen

Heeft u vragen over het bestemmingsplan of de welstandscriteria neemt u dan contact op met mevrouw Willianne Brouwers of de heer Menzo Boon via telefoonnummer 14 0499.

Best, 18 juli 2017 Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven