Kennisgeving Ontwerpbesluit projectplan Waterwet IJsseloog, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om een projectplan op grond van artikel 5.4 van de Waterwet vast te stellen.

Het ontwerpprojectplan is op 8 juni 2017 geregistreerd onder nummer RWS-2017/10768 en betreft het aanbrengen van een steunberm en het verbreden van de binnenberm van het depot IJsseloog.

Het projectplan op grond van artikel 5.4, lid 1 van de Waterwet is genoemdin de bijlage bij artikel 1.1 van de Crisis- en herstelwet, zodat de bepalingen in hoofdstuk 1, afdeling 2 van de Crisis- en herstelwet hierop van toepassing zijn.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit en andere daarop betrekking hebbende stukken liggenvanaf donderdag 20 juli 2017 tot donderdag 31 augustus 2017 ter inzage bij:

  • a. Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Zuiderwagenplein 2, 8224 AD Lelystad, tijdens kantooruren;

  • b. Gemeente Dronten, De Rede 1, 8251 ER Dronten, tijdens kantooruren;

  • c. Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek, Botter 14-15, 8232 JP Lelystad, tijdens kantooruren.

Zienswijzen

Eenieder kan schriftelijk zienswijzen inbrengen gedurende de periode van de terinzagelegging. Schriftelijk aan Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, Toekanweg 7, 2035 LC Haarlem, t.a.v. Arco Bouwmeester, Omgevingsmanager.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, de Directeur Bedrijfsvoering Rijkswaterstaat, Midden-Nederland, M.M. Bosscher

Naar boven