Ontwerp wijzigingsplan 'Loil, Wehlseweg 19-21', Montferland

Logo Montferland

 

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 20 juli 2017 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder het ontwerp van het wijzigingsplan 'Loil, Wehlseweg 19-21' ter inzage ligt.

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in het wijzigingen van de bestemming ‘Gemengd´ naar ‘Wonen’ en ‘Tuin’ met de nadere aanduiding ‘zorgwoning’ ten behoeve van de herontwikkeling van de voormalige maalderijlocatie aan de Wehlseweg 19-21 in Loil voor maximaal 13 (zorg)wooneenheden.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Didam, Bergvredestraat 10, en is tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze omtrent de voorgenomen wijziging schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Montferland, Postbus 47, 6940 BA Didam. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ontwikkeling, telefoon 0316-291391. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.

Didam, 19 juli 2017

Burgemeester en wethouders van Montferland

Naar boven