Verlenging FM-vergunningen voor landelijke commerciële omroep, Agentschap Telecom

22 juni 2017

AT-EZ/7394488

De Minister van Economische Zaken maakt het volgende bekend:

Bij besluiten van 22 juni 2017 heeft de Minister de vergunningen voor de kavels A01, A02, A03, A04, A05, A06, A07, A08 en A09 voor landelijke commerciële radioomroep verlengd en gewijzigd.

Deze vergunningen lopen tot en met 31 augustus 2017. De vergunningen zijn met vijf jaar verlengd tot en met 31 augustus 2022, overeenkomstig het Besluit verlengbaarheid vergunningen landelijke commerciële radioomroepen voor de FM-band 2016 (hierna: Verlengbaarheidsbesluit). In bijlage I bij het Verlengbaarheidsbesluit is een aantal wijzigingen van de landelijke FM-vergunningen opgenomen. Deze wijzigingen in deze vergunningen zijn overeenkomstig het Verlengbaarheidsbesluit doorgevoerd.

De volledige besluiten liggen ter inzage bij de afdeling Spectrummanagement, afdeling Media van Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, Emmasingel 1, 9700 AL Groningen.

In het belang van de omschakeling van analoge FM naar digitale radioomroep (DAB+) is overeenkomstig het Nationaal Frequentieplan 2014 en de Regeling verlenging en digitalisering landelijke commerciële radioomroep 2017 tevens een (nieuwe) vergunning voor digitale radioomroep verleend aan de houders wiens vergunning is verlengd. Deze vergunningen voor digitale radioomroep worden in de Staatscourant geplaatst.

Ingevolge het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden, tegen de hierboven genoemde besluiten tot verlenging binnen zes weken na de dag waarop zij zijn bekendgemaakt (verzonden: 22 juni 2017), een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking(en) waartegen het is gericht en de gronden van het bezwaar te bevatten. Het bezwaarschrift wordt ingediend bij de afdeling Juridische Zaken van Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, Postbus 450, 9700 AL Groningen.

De Minister van Economische Zaken, namens deze, T. Kroeze Hoofd Media Agentschap Telecom

Naar boven