Vastgesteld wijzigingsplan “Oudedijk 123, Odiliapeel”

Logo Uden

Het college van burgemeester en wethouders van Uden maakt, gelet op artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, de terinzagelegging bekend van het wijzigingsplan “Oudedijk 123, Odiliapeel”.

Het plan voorziet in een bouwvlakverandering aan de Oudedijk 123 in Odiliapeel met als doel het scheppen van de ruimtelijk-juridische mogelijkheden voor de bouw van twee nieuwe moderne emissiearme pluimveestallen en het slopen van drie bestaande verouderde stallen.

Inzien

Het wijzigingsplan “Oudedijk 123, Odiliapeel” ligt vanaf woensdag 12 juli 2017 gedurende zes weken, dus tot en met dinsdag 22 augustus 2017, tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145.

De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website, www.uden.nl (onder Inwoners en ondernemers / Bouwen en verbouwen / bestemmingsplannen) en op ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren op het plan (instellen beroep)

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan bij het college kenbaar te maken;

  • iedere belanghebbende, voor zover beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die het college bij de vaststelling van het wijzigingsplan heeft aangebracht.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

Voorlopige voorziening

Om de werking van het wijzigingsplan (van het onderdeel waartegen u beroep instelt), te schorsen kan een belanghebbende tijdens de inzagetermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413

Uden, 11 juli 2017

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris

mr. J.M. Smarius

de burgemeester

drs. H.A.G. Hellegers

Naar boven