Wijzigingsplan Noordervaart 166A Stompetoren

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan ‘Noordervaart 166A Stompetoren’ is op 11 juli 2017 vastgesteld.

 

Gebied

Het plangebied is gelegen op het perceel aan de Noordervaart 166A.

 

Doel

Het wijzigingsplan voorziet in het omzetten van een bedrijfswoning naar burgerwoning aan de Noordervaart 166A te Stompetoren. Deze omzetting is mogelijk aangezien er geen sprake meer is van een volwaardig agrarisch bedrijf.

 

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan is gepubliceerd op woensdag 10 mei 2017 en heeft met ingang van 11 mei 2017 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage gelegen. Naar aanleiding hiervan zijn geen zienswijzen ingediend. Het wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan ongewijzigd vastgesteld.

 

Het besluit, het vastgestelde wijzigingsplan Noordervaart 166A Stompetoren en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 13 juli 2017 tot en met woensdag 23 augustus 2017 voor een ieder ter inzage bij de servicebalie Vergunningen- en subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 in Alkmaar. De servicebalie werkt alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken met de servicebalie via www.alkmaar.nl of via telefoonnummer 14 072.

 

Daarnaast kunt u het wijzigingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de vermelding Alkmaar, Alkmaar Zuid) of onder de code: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0361.WP00109-0305

 

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

 

Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    een belanghebbende die tijdig zijn zienswijzen op het ontwerp van het wijzigingsplan heeft ingediend bij het college;

  • -

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig zijn zienswijze kenbaar te maken.

 

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de werking van het wijzigingsplan niet op. Daarvoor moet een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het wijzigingsplan pas in werking nadat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Meer informatie staat op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

12 juli 2017.

Naar boven