Ontwerpbestemmingsplan Bremlaan 16 in Oisterwijk, gemeente Oisterwijk

Logo Oisterwijk

Plangebied en doel

Met het bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om na splitsing van het bestaande perceel gelegen aan de Bremlaan 16 op het nieuw ontstane bouwperceel een tweede woning te realiseren.

 

Zakelijke beschrijving anterieure overeenkomst over grondexploitatie

Volgens de Wet ruimtelijke ordening is de gemeente verplicht om haar kosten voor een bestemmingsplan op de intiatiefnemer te verhalen. Daarom zijn er nadere afspraken gemaakt met de initiatiefnemer. Deze zijn vastgelegd in een overeenkomst. Tegelijk met het plan ligt ook de zakelijke beschrijving van de anterieure exploitatieovereenkomst ter inzage.

Ter inzage ontwerpbestemmingspla n en kennisgeving zakelijke overeenkomst

Op 4 juli 2017 heeft het college besloten om in te stemmen met het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan Bremlaan 16, Oisterwijk (NL.IMRO.0824.BPBremlaan16-ON01). Het ontwerpbestemmingsplan en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst liggen met ingang van 14 juli 2017 tot en met 24 augustus 2017 gedurende 6 weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

 

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • op oisterwijk.nl/bestemmingsplannen

  • bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur - 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur - 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 13.00 uur. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op deze momenten alleen inzien, als u er een vraag over wilt stellen kunt u een afspraak maken. Dit doet u telefonisch via telefoonnummer (013) 529 13 11.

De zakelijke beschrijving is alleen in te zien bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor.

Indienen zienswijze

U kunt tijdens de inzagetermijn uw zienswijze (mening of opmerkingen) indienen bij de gemeenteraad. Dit kan (bij voorkeur) schriftelijk bij de gemeenteraad van Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA in Oisterwijk, of mondeling bij de behandelend ambtenaar. U vindt de naam van deze ambtenaar in de stukken die ter inzage liggen. Het is niet mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, te bereiken via telefoonnummer (013) 529 13 11.

 

Naar boven