Het ontwerpuitwerkingsplan ‘Titus Brandsmastraat’ te Roosendaal

Logo Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken op grond van artikel 3.6, lid 1, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 10 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt:

Ontwerp – uitwerkingsplan Titus Brandsmastraat NL.IMRO.1674.1114TITUSBRANDSMA-0301

Aan de Titus Brandsmastraat worden door AlleeWonen nieuwe woningen gebouwd, ter vervanging van de eerder aanwezige woningen. Om dit mogelijk te maken is een uitwerkingsplan van het bestemmingsplan Westrand opgesteld.

Inzage

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ligt  ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor, Stadserf 1 in Roosendaal. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk hun zienswijze naar voren brengen bij Burgemeester en Wethouders, postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, kunnen contact opnemen met de heer I. Kraus, tel 14 0165, i.kraus@roosendaal.nl

Meer informatie

Voor nadere informatie: Team Ruimtelijke ontwikkeling, de heer I. Kraus 14 0165, e-mail i.kraus@roosendaal.nl

Roosendaal, 7 juli 2017

Naar boven