Ontwerpbestemmingsplan ‘Kortendijk’

Logo Roosendaal

NL.IMRO.1674.2090KORTENDIJK-0301

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 10 juli 2017, gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Kortendijk’.

Inzage

Het bestemmingsplan voorziet in een actuele planologische regeling voor de hele wijk Kortendijk. Het plan legt vrijwel alleen bestaand bebouwd gebied en bestaande planologische rechten vast. Nieuwe grootschalige ontwikkelingen zijn in dit bestemmingsplan niet voorzien. Het gaat hier dan ook vooral om een conserverend plan.

Dit bestemmingsplan vervangt niet alleen het bestemmingsplan ‘Kortendijk’, maar ook de daarnaast nog geldende bestemmingsplannen ‘Bloemschevaert’ en ‘Dijkcentrum 16’. Tevens is de omgevingsvergunning voor de bouw van zorgappartementen op het terrein van zorgcomplex Sterrebos verwerkt in dit nieuwe plan en is het perceel van de McDonalds-vestiging aan het plangebied toegevoegd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Kortendijk’, zaaknummer 1065988”. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 14 0165.

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op woensdag 30 augustus een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Meer informatie

Voor nadere informatie: Team ruimtelijke ontwikkeling, Irene Sep, tel. 14 0165, email: i.sep@roosendaal.nl of Paula de Waal, tel. 14 0165, email: p.de.waal@roosendaal.nl.

Roosendaal, 7 juli 2017

Naar boven