Vastgestelde beheersverordening ‘Noordeinde’, Zevenaar

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad op 5 juli 2017 met toepassing van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening de beheersverordening heeft vastgesteld. De beheersverordening voorziet in een actueel juridisch-planologische regeling voor het plangebied. De beheersverordening is conserverend en beheersmatig. Er worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt, de bestaande planologische mogelijkheden blijven in stand.

 

Inzage

De vastgestelde beheersverordening met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 7 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De beheersverordening is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met NL.IMRO.0299.BV01NOORDEINDE-VA01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

 

Bezwaar/ Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

 

Inwerkingtreding

De beheersverordening wordt op 6 juli 2017 gepubliceerd en treedt de dag na publicatie in werking.

 

Zevenaar, 4 juli 2017

Gemeente Zevenaar

Naar boven