Ontwerp omgevingsvergunning "Leidsestraat 122, Hillegom"

Logo Hillegom

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, eerste lid onder c en 2.10 en 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de omgevingsvergunning ter inzage ligt van:

 

Leidsestraat 122, het nemen van een projectafwijkingsbesluit voor het parkeerterrein.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en alle daarbij behorende stukken liggen ter inzage van 5 juli tot en met 15 augustus 2017 bij de receptie van het gemeentehuis in Hillegom. Iedereen kan tijdens de periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit indienen. De ingediende zienswijzen worden bij de definitieve besluitvorming betrokken.

 

Zienswijze

In de aangegeven gevallen kunt u gedurende zes weken na publicatie (let op: deze termijn gaat in vanaf de eerstvolgende dag. Indien woensdag publicatie, dan donderdag ter inzage) een zienswijze (standpunt) mondeling of schriftelijk naar voren brengen bij het desbetreffende bestuursorgaan.

 

Het adres om uw standpunt (zienswijze) in te zenden is:

College van burgemeester en wethouders

Postbus 32

2180 AA Hillegom

 

Let er op dat tegen het definitieve besluit alleen beroep mogelijk is als u belanghebbende bent en tijdig een zienswijze hebt ingediend. Alleen bij bijzondere omstandigheden is een uitzondering hierop mogelijk.

 

Naar boven