Gemeente Stadskanaal – vastgesteld bestemmingsplan ‘Cereswijk en Dideldom, Oosterstraat 45’

Logo Stadskanaal

Burgemeester en wethouders van Stadskanaal maken bekend, dat het bestemmingsplan ‘Cereswijk en Dideldom, Oosterstraat 45’ op 26 juni 2017 is vastgesteld. Met dit bestemmingsplan wordt de planologische mogelijkheid voor het bouwen van een woning op adres Oosterstraat 45 weggenomen.

U wilt het bestemmingsplan inzien?

Het raadsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 7 juli tot en met 17 augustus 2017 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. U kunt het bestemmingsplan in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0037.BP1505-vs01en op www.stadskanaal.nl.

U wilt beroep instellen?

Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de AbRS een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen. Voor het indienen van beroep worden griffierechten geheven.

Naar boven