Ontwerp bestemmingsplan Hazenakkerweg 4 te Kessel

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.6 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, ter inzage ligt het ontwerp wijzigingsplan Hazenakkerweg 4 te Kessel.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling ten behoeve van de wijziging van de bestemming “Agrarisch-intensieve veehouderij” in de bestemming “Agrarisch-grondgebonden” voor het plangebied Hazenakkerweg 4 te Kessel. Aan de Hazenakkerweg 4 te Kessel is een paardenhouderij gelegen, ter plaatste wordt de grondgebonden bedrijfstak in de vorm van een paardenhouderij als hoofdactiviteit uitgevoerd en wordt door het wijzigen van de bestemming het gebruik van het bouwvlak voor een intensieve veehouderij wegbestemd. Tevens voorziet het planvoornemen in een bedrijfsontsluitingsweg.

Termijn van inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 6 juli 2017 tot en met 16 augustus 2017.

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • 1.

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.WZ0015-ON01;

  • 2.

    Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • 3.

    Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij degemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met Martijn Vervaet.

Panningen, 5 juli 2017

Naar boven