Ontwerpwijzigingsplan Westdijk 50 Heinenoord

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens is om het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied Binnenmaas’ te wijzigen met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.8.1 van de regels van het bestemmingsplan. De wijziging heeft betrekking op het veranderen van de vorm van het bouwvlak van het perceel Westdijk 50 in Heinenoord.

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 10 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Tijdens de ter inzage termijn kan het ontwerpwijzigingsplan op afspraak worden ingezien bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Ook zijn de stukken te bekijken via www.binnenmaas.nl (onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder IMRO-code NL.IMRO.0585.WPHNDWestdijk50-ON01).

Tijdens de periode dat het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen tegen het ontwerpwijzigingsplan. Deze zienswijze kan worden gericht aan het college van Binnenmaas (postbus 5455, 3299 ZH Maasdam).

Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 078.

Naar boven