Vastgesteld bestemmingsplan Rijksstraatweg 40, Voorst

Logo Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 6 juli 2017 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het bestemmingsplan Rijksstraatweg 40, Voorst (NL.IMRO.0285.2107-VS00) en de bijbehorende stukken. Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad van Voorst vastgesteld op 3 juli 2017. Het plan is op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur in te zien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor maakt u een afspraak met Kevin Stremmelaar. Zijn telefoonnummer is 0571-27 93 54. Het bestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar gesteld. Op www.voorst.nl onder Wonen | Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwen en Wonen | Ruimtelijk plan raadplegen | Ruimtelijke plannen: ter inzage zijn de stukken te bekijken. Het bestemmingsplan is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat de woonbestemming wordt gewijzigd naar een bedrijfsbestemming.

Het vastgestelde plan wijkt niet af van het eerder ter inzage gelegen ontwerpplan.

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij over het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen beroep instellen. Vanaf de dag na de dag waarop de terinzagelegging begint, kan beroep worden ingesteld voor een periode van zes weken bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De indiener van een beroepschrift kan als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij er een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Twello, 5 juli 2017

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven