Ontwerp omgevingsvergunning voor het legaliseren van een vrijstaande verticale rookafvoer aan de Industrieweg 16 in Yerseke, Reimerswaal

Logo Reimerswaal

Door Subzero Frozen Produce Holland B.V. is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend met de deelactiviteiten ‘bouwen’ en ‘het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan’ voor het legaliseren van een vrijstaande verticale rookafvoer aan de Industrieweg 16 in Yerseke. Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) het voornemen hebben om de gevraagde omgevingsvergunning voor onbepaalde tijd te verlenen.

Het betreft een aanvraag die wordt behandeld volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure zoals omschreven in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Een ontwerp van de omgevingsvergunning en de bijbehorende voorschriften ligt, met de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing, vanaf 6 juli tot en met 16 augustus 2017 ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien via de gemeentelijke website (www.reimerswaal.nl, onder actueel, bekendmakingen, omgevingsvergunning ontwerp), tijdens de openingsuren bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen en verder uitsluitend op afspraak. Een afspraak kan worden gemaakt via het centrale telefoonnummer 14 0113.

Over het ontwerp van de omgevingsvergunning kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt aan de heer ing. J. Aarnoudse van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving. De heer Aarnoudse is bereikbaar via het centrale telefoonnummer 14 0113.

Kruiningen, 5 juli 2017

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

drs.ir. F. Schouten

Hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving

Naar boven