Ontwerpbestemmingsplan ‘De Kaar ong. vrijstaande woning Ottersum ‘

Logo Gennep

De gemeente Gennep heeft een ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor het realiseren van een royale woning met bijgebouwen op het perceel kadastraal bekend gemeente Gennep, sectie C, nr. 1872, gelegen aan de Kaar te Ottersum.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan “De Kaar ong. vrijstaande woning Ottersum” met bijbehorende stukken ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 26 januari 2017 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Poort van Gennep (zie rubriek contact). Voor inzage buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via (0485) 494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op:

•www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer:

NL.IMRO.0907.BP16058DEKAAROTS-ON01

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 8 maart 2017) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan De Kaar ong. vrijstaande woning Ottersum ’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een reactie in te dienen.

Gennep, 25 januari 2017

Burgemeester en Wethouders van Gennep

Naar boven