Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan Wijttenbachweg 75, Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het wijzigingsplan ‘Wijttenbachweg 75’, met identificatiecode NL.IMRO.0579.WPwijttenbachweg75.VA01, overeenkomstig artikel 3.6 lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening, door het college op 20 juni 2017 is vastgesteld. Met ingang van 29 juni 2017 tot 10 augustus 2017 ligt het vastgestelde wijzigingsplan met bijbehorende stukken ter inzage.

 

Het plangebied betreft het perceel Wijttenbachweg 75, waarvan de bestemming ‘Bedrijf’ is omgezet naar ‘Wonen’ conform het feitelijke gebruik en door gebruik te maken van de wijzigingsbevoegdheid uit het moederplan ‘Voscuyl en Bloemenbuurt.

 

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente www.oegstgeest.nl> bestemmingplannen> nu-ter-inzage. Ook kan een papieren versie van het bestemmingsplan met bijbehorende stukken gedurende deze termijn bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest worden ingezien. Wij wijzen u er wel op dat de papieren versie minder gebruiksvriendelijk is dan de digitale versie en adviseren u het bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen. Nadere informatie is verkrijgbaar bij Team Ruimte/ Beleid en Advies, telefoonnummer 14071.

 

Beroep

Zij die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 Awb naar voren hebben gebracht, kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Naar boven