Ontwerpbestemmingsplan Gasselternijveen,

Logo Aa en Hunze

Burgemeester Gaarlandtlaan 20, wonen-woongebouw

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 Algemene wet bestuursrecht bekend dat het

o ntwerpbestemmingsplan Gasselternijveen , Burgemeester Gaarlandtlaan 20, wonen-woongebouw

met bijbehorend ontwerpraadsbesluit en bijlagen met ingang van 29 juni 2017 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis van Aa en Hunze, Spiekersteeg 1 te Gieten.

Ook is het ontwerp bestemmingsplan Gasselternijveen, Burgemeester Gaarlandtlaan 20, wonen-woongebouw met bijlagen digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder wonen & bouwen, bestemmingsplannen – in procedure – ontwerp) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zakelijke inhoud voorontwerp bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een bestemming Wonen-woongebouw voor het perceel Burgemeester Gaarlandtlaan 20 Gasselternijveen, waarbij ruimte wordt gegeven voor verbouw van het bestaande pand tot 7 wooneenheden.

Ter inzage legging

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze inbrengen met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan Gasselternijveen, Burgemeester Gaarlandtlaan 20, wonen-woongebouw bij de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten.

Degenen die mondeling een zienswijze in willen dienen kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevr. J. ten Cate, telefoonnummer (0592) 267814 of via email jtencate@aaenhunze.nl uiterlijk vrijdag 4 augustus 2017.

Naar boven