Ontwerp ‘Tweede partiële herziening Structuurvisie Weert 2025’, Weert

Logo Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat met ingang van 22 juni 2017 gedurende zes weken, dat wil zeggen tot en met 2 augustus 2017, bij de informatie- en servicebalie van het stadhuis, Wilhelminasingel 101, ter inzage ligt de ontwerp ‘Tweede partiële herziening Structuurvisie Weert 2025’. De openingstijden van de informatie- en servicebalie zijn te raadplegen op www.weert.nl/openingstijden.

 

Ligging plangebied en strekking Tweede partiële herziening Structuurvisie Weert 2025

De visie heeft betrekking op het grondgebied van de gemeente Weert. In de visie wordt een actualisatie van de Kwaliteitskaart Buitengebied, onderdeel van het Gemeentelijk Kwaliteitsmenu Weert en de Structuurvisie Weert 2025 opgenomen. Tevens wordt een kaart met sterlocaties van agrarische bedrijven toegevoegd. Deze locaties dienen voor de agrarische sector behouden te blijven. Tot slot wordt in deze visie een uitwerking opgenomen van locaties waar beleidsmatig de aanleg van zonneparken wordt toegestaan.

 

Raadplegen, indienen inspraakreactie.

Met betrekking tot de ontwerp ‘Tweede partiële herziening Structuurvisie Weert 2025’ kan gedurende voornoemde periode door eenieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 950, 6000 AZ Weert. De visie is digitaal raadpleegbaar via www.weert.nl/structuurvisies en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.SVWeert2025H2-ON01

 

Voor het naar voren brengen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken via tel. (0495) 575 221. Het is niet mogelijk per e-mail een inspraakreactie in te dienen.

 

Vervolgprocedure

Het college van burgemeester en wethouders stelt een Eindverslag inspraak vast met betrekking tot de ingekomen inspraakreacties, dat ter kennis wordt gebracht van de gemeenteraad. De gemeenteraad zal vervolgens een besluit nemen over de vaststelling van de visie. Hiertegen staat geen bezwaar of beroep open.

 

Weert, 21 juni 2017

 

Burgemeester en wethouders van Weert,

G. Brinkman A.A.M.M. Heijmans

de wnd. gemeentesecretaris, de burgemeester,

 

Naar boven