Vaststelling wijzigingsplan Geestweg 31 te Roelofarendsveen (WP20160002) en verlening omgevingsvergunning (W20160029) voor het wijzigen van de bestemming van de bedrijfswoning naar burgerwoning en het verbouwen van de woning – Geestweg 31 te Roelofarendsveen

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat op 3 januari 2017 is besloten het wijzigingsplan Geestweg 31 te Roelofarendsveen (WP20160002) vast te stellen en de bijbehorende omgevingsvergunning voor het verbouwen van de woning (W20160029) te verlenen. Er is sprake van een coördineerde procedure en de Crisis- en herstelwet is van toepassing.

Wijzigingsplan

Het wijzigingsplan betreft het wijzigen van de bestemming van de bedrijfswoning naar burgerwoning.

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning met de activiteit bouwen betreft het verbouwen van de woning op perceel 31 te Roelofarendsveen (kadastraal bekend sectie K, nummer 1995).

Ter inzage

Het wijzigingsplan (en bijbehorende stukken) en de omgevingsvergunning liggen vanaf donderdag 19 januari 2017 t/m woensdag 1 maart 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak. Het bestemmingsplan is in die periode ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl met codering: NL.IMRO.1884.WPGeestweg31-VAS1.

Beroep

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen beide besluiten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door een ieder voor zover het de aangebrachte wijzigingen betreft. De Crisis- en herstelwet is van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Het beroep wordt niet-ontvankelijk verklaard als er binnen de beroepstermijn geen gronden zijn ingediend. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevuld. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven