Gewijzigd vastgestelde beheersverordeningNijmegen VossenpelsMidden-Noord, Nijmegen

Logo Nijmegen

De Raad van de gemeente Nijmegen heeft, met toepassing van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening, bij besluit van 14 juni 2017 de beheersverordening Nijmegen Vossenpels Midden-Noord gewijzigd vastgesteld.

Het gebied van de beheersverordening Nijmegen Vossenpels Midden-Noord ligt ten noordoosten van de kern Lent (Nijmegen-Noord) en wordt aan de oostzijde begrensd door de Vossenpelssestraat en aan de westzijde door de sloten gelegen aan Het Buske en de Turennesingel grenzend aan de wijk Visveld. Aan de noordzijde wordt de grens gevormd door de Zandse Plassen en in het zuiden bij de percelen gelegen aan Bekkersland. Tevens is in het zuidelijke deel van de Vossenpelssestraat een aantal percelen, dat aan de oostzijde van deze straat ligt, ook in het gebied van de beheersverordening opgenomen.

De beheersverordening verklaart het planologisch toegestane gebruik van de reeds geldende bestemmingsplannen opnieuw van toepassing. Dat wil zeggen dat de bestaande rechten en plichten zoals die zijn vastgelegd in die bestemmingsplannen in stand blijven. De beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die op grond van de geldende bestemmingsplannen ook niet waren toegestaan.

De beheersverordening is gewijzigd vastgesteld. Voor een overzicht van de wijzigingen wordt verwezen naar het raadsvoorstel.

Inzage

De beheersverordening, het raadsvoorstel, het raadsbesluit en de overige bijbehorende stukken, liggen van donderdag 22 juni 2017 tot en met donderdag 3 augustus 2017 ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen.

De digitale beheersverordening is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BV22300-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/plannen/NL.IMRO.0268.BV22300-/NL.IMRO.0268.BV22300-VG01

Daarnaast zijn de beheersverordening, het raadsvoorstel, het raadsbesluit en de overige bijbehorende stukken als pdf bestanden te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Tegen het besluit tot gewijzigde vaststelling van de beheersverordening Nijmegen Vossenpels Midden-Noord kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven