VOORGENOMEN WIJZIGING BESTEMMINGSPLAN“De Halewei 50 Damwâld”

Logo Dantumadiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt het:

- Ontwerp wijzigingsplan “De Halewei 50 Damwâld”

Via het wijzigingsplan kan de (nieuwe) woning noordelijker, aan de Wopkemawei, worden gebouwd. De aanwezige bebouwing zal worden gesloopt.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken kunnen vanaf donderdag 19 januari 2017 tot en met woensdag 1 maart 2017 worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Hynsteblom 4 in Damwâld en bij de receptie van het gemeentehuis Koningstraat 13 in Dokkum. Het ontwerpbesluit is vanaf die datum eveneens digitaal te bekijken op de website www.dantumadiel.eu. Omdat het wijzigingsplan is gebaseerd op het bestemmingsplan “Damwoude-kom” dat is vastgesteld in 2007, is in deze fase publicatie op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl niet verplicht.

Gedurende de ter inzage termijn kan een belanghebbende op de volgende wijze zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel:

- Schriftelijk, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, postbus 22, 9104 ZG Damwâld;

- Mondeling, voor een afspraak kunt u bellen, telefoonnummer 0519-298888 en vragen naar de behandelende ambtenaar. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u -in geval van een mondelinge zienswijze- uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

 

Damwâld, woensdag 18 januari 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

Drs. K.S. Heldoorn, burgemeester

E. Wagenaar, loco-secretaris

Naar boven