Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan ‘Tuinstraat – Hertshooistraat’

Logo Assen

Van donderdag 22 juni tot en met woensdag 2 augustus 2017 ligt het ontwerpwijzigingsplan Tuinstraat – Hertshooistraat (identificatienummer NL.IMRO.0106.03WP2017410I) met bijbehorende stukken ter inzage.

Ontwerpwijzigingsplan

Dit ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op de voormalige locatie van de Regenboogschool aan de Tuinstraat te Assen. Het plangebied wordt in grote lijnen begrensd door de Tuinstraat, de Lisdoddestraat en de Hertshooistraat. Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de realisering van 8 twee-onder-één-kapwoningen aan de Tuinstraat, 4 rijenwoningen aan de Lisdoddestraat en 4 twee-onder-één-kapwoningen aan de Hertshooistraat. Het parkeren vindt deels plaats op eigen terrein en deels op aan te leggen parkeervakken.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 22 juni tot en met woensdag 2 augustus 2017 tijdens de gebruikelijke openingstijden ter inzage bij de publieksbalie, balie Bouwen, Wonen en Ondernemen in het stadhuis, Noordersingel 33 te Assen. Het ontwerp van het bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Binnen de bovengenoemde termijn kan een ieder op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) in combinatie met artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening zienswijzen inbrengen tegen het ontwerp van het wijzigingsplan.

 

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Assen, ter attentie van de heer L. de Coninck, postbus 30018, 9400 RA Assen.

 

De zienswijzen worden door het college betrokken bij de vaststelling van het plan.

Assen, 21 juni 2017

Burgemeester en wethouders van Assen

 

 

Naar boven