Bekendmaking onttrekken aan het openbaar verkeer van een gedeelte van de Beltjeshofstraat te Velp

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 mei 2017 ingevolge de bepalingen van de Wegenwet heeft besloten tot onttrekking aan het openbaar verkeer van een gedeelte van de Beltjeshofstraat te Velp.

Het besluit van de gemeenteraad ligt met ingang van 15 juni 2017 gedurende een termijn van zes weken (tot en met 27 juli 2017) ter inzage tijdens de gebruikelijke openingstijden in het gemeentehuis in De Steeg.

De openingstijden staan vermeld op www.rheden.nl. Een ieder kan op verzoek tegen betaling van een bedrag aan leges een afschrift verkrijgen van het voorgenomen besluit.

Daarnaast is het besluit digitaal te raadplegen via www.overheid.nl.

Ten aanzien van het voorafgaande ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht ingediend. Dit betekent dat enkel voor die belanghebbende beroep open staat bij de bestuursrechter, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht. Voor die belanghebbenden staat gedurende de hiervoor genoemde ter inzage termijn (6 weken vanaf 15 juni 2017) beroep open inclusief mogelijkheid van verzoek om voorlopige voorziening, bij de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6899 EM Arnhem. Zorg ervoor dat de datum, uw naam, handtekening, adres, een omschrijving van het besluit en de reden waarom u het niet eens bent met het besluit, in uw beroepschrift staan.

Dit tegen betaling van griffierechten van € 168,00 voor particulieren respectievelijk van € 333,00 voor organisaties.

De Steeg, 14 juni 2017

Naar boven