Ontwerpbestemmingsplan Lexmond, Kortenhoevenseweg 6-8 ter inzage

Logo Zederik

Het college van de gemeente Zederik maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Lexmond, Kortenhoevenseweg 6-8 vanaf 16 juni 2017 zes weken ter inzage ligt bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis van Zederik. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat de bouw van een kerkelijk centrum en twee appartementen op de locatie Kortenhoevenseweg 6-8 in Lexmond. De geplande bebouwing komt in de plaats van de twee bestaande woningen op dit adres.

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van de gemeente Zederik, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling, Team VROME, telefoon (0183) 35 65 00.

Naar boven