ONTWERP WIJZIGINGSPLAN “PIETER DURKSSTRJITTE 11a” in BROEKSTERWALD

Logo Dantumadiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat gedurende een periode van zes weken vanaf donderdag 15 juni tot en met woensdag 26 juli 2017 voor iedereen ter inzage ligt het:

- Ontwerp wijzigingsplan “Pieter Durksstrjitte 11a” in Broeksterwâld

De inhoud van het wijzigingsplan betreft de planologische regeling voor het realiseren van van een woning op een onbebouwd perceel gelegen tussen Pieter Durksstrjitte 11 en 13 in Broeksterwâld.

Stukken ter inzage

Bovengenoemd plan ligt ter inzage bij de receptie van de gemeentehuizen te Damwâld (Hynsteblom 4) en Dokkum (Koningstraat 13).

Het plan is digitaal te vinden via

www.dantumadiel.eu en op www.ruimtelijkeplannen.nl. met de bij het plan behorende IMRO-code: NL.IMRO.1891.wpBWpdurk1113-0301.

Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.dantumadiel.eu (onder Inwoners, bouwen en wonen, plannen ter inzage) en www.ruimtelijkeplannen.nl (de directe link

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1891.wpBWpdurk1113-0301

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van tervisielegging een zienswijze indienen. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij in geval van een mondelinge zienswijze uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage termijn een afspraak te maken.

 

Damwâld, 14 juni 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

drs. K.S. Heldoorn, burgemeester

L. Venekamp, secretaris (loco)

Naar boven