Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan en omgevingsvergunning Vijverweg 14

Logo Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken op grond van artikel 3.8 en 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 18 mei 2017 het bestemmingsplan Vijverweg 14 heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan Vijverweg 14 is opgesteld voor het realiseren van een appartementengebouw op het perceel. Tevens is de omgevingsvergunning voor het realiseren van het appartementengebouw verleend.

 

De gemeente past de coördinatieregeling toe

De gemeenteraad heeft op 27 oktober 2016 besloten toepassing te geven aan de coördinatieregeling van artikel 3:30 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de besluiten behorende bij deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren en gelijktijdig bekend te maken.

 

Het plan inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning liggen vanaf 8 juni tot en met 19 juli 2017 ter inzage.

U kunt de documenten vinden op de website van de gemeente Bloemendaal:

 

www.bloemendaal.nl. > wonen en leven > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen bloemendaal > bestemmingsplan Vijverweg 14.

 

Wilt u het nieuwe bestemmingsplan liever op papier inzien? Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur terecht in het gemeentehuis van Bloemendaal, Bloemendaalseweg 158 te Overveen.

 

Bent u het niet eens met het plan?

Op grond van artikel 8.3 van de Wet ruimtelijke ordening worden het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning voor de mogelijkheid van beroep als één besluit aangemerkt. Tijdens de ter inzage termijn kan door de volgende belanghebbenden beroep worden ingesteld:

• Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend.

• Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen op het ontwerp bestemmingsplan.

 

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie over het instellen van beroep kunt u vinden op www.raadvanstate.nl.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning treden op de eerste dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning niet. Binnen de beroepstermijn kan aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen. Wanneer een beroep is gericht tegen het bestemmingsplan en tijdens de beroepstermijn tevens wordt verzocht om een voorlopige voorziening te treffen, wordt de inwerkingtreding van het bestemmingsplan alsmede van de overige besluiten opgeschort totdat op dat verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

 

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u ook contact opnemen met mevrouw A. Brandenburg, 023-5225 742 of a.brandenburg@bloemendaal.nl.

 

 

 

Naar boven