GEMEENTE WESTVOORNE

Logo Westvoorne

Verzoek hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat zij voornemens zijn een hogere grenswaarde op grond van de Wet Geluidhinder (Wgh) vast te stellen.

Het verzoek hogere grenswaarde heeft betrekking op industrielawaai van het industrieterrein Maasvlakte-Europoort. De geplande bouw van één woning op het perceel Duinoordseweg naast nummer 8 in Oostvoorne is gelegen binnen de zone van het bovengenoemde industrieterrein.

De van toepassing zijnde voorkeursgrenswaarde voor industrielawaai bedraagt voor woningbouw maximaal 50 dB(A). Op grond van de door DCMR opgestelde kaart van de Bouwplantoetsingscontouren van industrieterrein Maasvlakte-Europoort wordt voor de nieuwe woning een gevelbelasting tussen de 52 en 53 dB(A) verwacht.

Het ontwerp-verzoek om een hogere grenswaarde ligt met de bijbehorende stukken vanaf morgen gedurende vier weken ter inzage bij het Servicepunt in de hal van het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 6 in Rockanje.

Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijzen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje.

Rockanje, 14 juni 2017

Burgemeester en wethouders van Westvoorne

de secretaris de burgemeester

Rob Beek Peter de Jong

Naar boven