Inspraak voorontwerpwijzigingsplan Dubbeldam, locatie Maranathakerk

Logo Dordrecht

Burgemeester en wethouders maken op grond van de Inspraakverordening bekend dat met ingang van 6 juni 2017 het voorontwerpwijzigingsplan Dubbeldam, locatie Maranathakerk (NL.IMRO.0505.WP188Maranathakerk-1002) met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor belanghebbenden ter inzage ligt in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het wijzigingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen. Het plan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de bouw van 40 appartementen op de locatie van de huidige Maranathakerk aan de Gravensingel. Het geldende bestemmingsplan Dubbeldam biedt de mogelijkheid om door middel van een wijzigingsplan na sloop van de kerk ter plaatse woningen te bouwen. Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzageligging (t/m 17 juli 2017) bij burgemeester en wethouders zienswijzen omtrent het voorontwerp naar voren brengen (adres: Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van “inspraak wijzigingsplan Maranathakerk”.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 10 juli 2017 een telefonische afspraak te worden gemaakt, tel. (078) 7704900.

Ingekomen zienswijzen worden betrokken bij het vervolg van het ontwerpwijzigingsplan waarvoor te zijner tijd de procedure volgens de Wet ruimtelijke ordening zal worden gestart.

 

Dordrecht, 2 juni 2017

Burgemeester en wethouders van Dordrecht

Naar boven