"Gemeente Den Helder - Kennisgeving Ontwerp-bestemmingsplan - Julianadorp 2017"

Logo Den Helder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken bekend dat ingevolge van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 5 juni 2017 voor een periode van zes weken (dus tot en met maandag 17 juli 2017) voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerp bestemmingsplan Julianadorp 2017, met planidentificatie NL.IMRO.0400.511BPJULDORP2017-ONT1, evenals de op het plan betrekking hebbende stukken.

 

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplangebied "Julianadorp 2017"wordt globaal begrensd door het landelijk gebied aan de noordzijde van het dorp, de Langevliet aan de oostzijde, de Callantsogervaart in het zuiden en de golfbaan van het Resort Ooghduyne in het westen.

 

Het bestemmingsplan voorziet in het vastleggen van de bestaande toestand/rechten en beleid ten aanzien van de huidige woningen, groen, maatschappelijke voorzieningen, bedrijven en bijbehorende wegen. Daarnaast voorziet het plan in de mogelijkheid tot het onder voorwaarden realiseren van aan- en uitbouwen en bijgebouwen bij woningen.

 

Voor het opstellen van het bestemmingsplan is als basis het bestaande ruimtelijk beleid op rijks-, provinciaal en gemeentelijk niveau gebruikt. Daarnaast is de bestaande situatie in de toelichting opgenomen evenals de milieuaspecten en de juridische planopzet. Voor de verschillende bestemmingen in het plangebied zijn regels opgesteld.

 

Inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan Julianadorp 2017 ligt op de volgende wijzen ter inzage:

  • 3.

    bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Zienswijzen

Gedurende deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerp-bestemmingsplan. Deze zienswijze(n) bevat uw naam, adres, het registratienummer, motivatie, datum en een handtekening. Zij moeten worden gericht aan de Gemeenteraad van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Voor het indienen van mondelingen zienswijzen, kunt u binnen de voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Economie, team Ruimte, bereikbaar op telefoonnummer 0223-678 817.

 

Naar boven