Bestemmingsplan Horst-Noord gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Bestemmingsplan vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de raad van de gemeente Ermelo in zijn vergadering van 20 april 2017 besloten heeft tot vaststelling van het bestemmingsplan Horst-Noord. Hierbij zijn tevens wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan Horst-Noord.

 

Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de gemeentegrens met Harderwijk, aan de westzijde door de Spijkweg, aan de oostzijde door de Horsterweg en aan de zuidzijde door de Buitenbrinkweg.

 

De gemeenteraad heeft bij vaststelling enkele wijzigingen in het bestemmingsplan aangebracht. Meer informatie hierover is te vinden in het raadsbesluit en de Nota zienswijzen en ambtshalve wijzigingen, die bij de stukken ter inzage liggen.

 

Het raadsbesluit ligt met het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij bijbehorende stukken met ingang van 1 juni 2017 tot en met 12 juli 2017, voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen.

 

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan Horst-Noord, met identificatienummer NL.IMRO.0233BPhorstnoord-0401, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl(RO-Online).

 

Gedurende bovenvermelde termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad tot

vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van

de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage door:

  • -

    Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken;

  • -

    belanghebbenden tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door de raad van de gemeente Ermelo ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

 

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet

op. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt.

Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Indien

binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in

werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek

om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Ermelo, 31 mei 2017

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven